Logo 't kastels broodje

Historiek

Ons horeca-verhaal moet zo ergens begonnen zijn in mei 1997. Toen we op het punt stonden om op vakantie te gaan reden we voorbij de Turnhoutsebaan nr. 40, waar een “over te nemen” of “te huur” pand stond! Eens op vakantie begonnen we luidop te dromen en plannen te maken voor een eigen zaak. De gehele menukaart en de naam van onze nieuwe zaak stonden al op papier toen we terug kwamen.

Na een goed gesprek met de verhuurder van het pand was alles snel in kannen en kruiken en konden de verbouwingswerken starten aan onze toekomstige broodjeszaak. Na ongeveer twee maanden hard labeur en verbouwen openden we op 31 oktober 1997 plechtig de deuren van Broodjes & Snackbar «’t Kastels broodje» in Kasterlee!

In de loop der jaren hebben we onze zaak rustig opgebouwd en na meer dan 20 jaar is «’t Kastels broodje» een vaste waarde geworden in Kasterlee. Recent hebben we een mooi tuinterras gemaakt, onze keuken vernieuwd en een nieuwe evenwichtige menukaart ontworpen waar we erg trots op zijn, om onze klanten een nog breder assortiment aan te kunnen bieden!

Onze troeven zijn werken met dagverse producten, hygiëne en snelle bediening! Een broodjeszaak waar iedereen terecht kan: Warm en koud belegde broodjes, klassiek en trendy hedendaags, vegetarische gerechten, koude schotels allerlei, voor vis- en kipliefhebbers, hamburgerfanaten, een uitgebreide pasta-kaart en zelfs aan de kids word er gedacht met onze kindergerechten-kaart!

Na meer dan 20 jaar staan wij nog steeds gedreven in onze zaak om voor onze klanten iets lekkers te kunnen klaarmaken, want klant is koning bij ons! Je kan al onze gerechten meenemen of ter plaatse opeten. Er kan ook steeds per telefoon of fax worden besteld.

Altijd welkom bij Karel & Cindy!
Hopelijk tot gauw!

Prijslijst

Warm en koud belegde broodjes, mix van oerklassiek en hip&trendy hedendaags, vegetarische gerechten, verse salades allerlei, voor vis- en kipliefhebbers en hamburgerliefhebbers, een zeer uitgebreide pasta-kaart en zelfs aan de kids word er gedacht met onze kindergerechten-kaart!

Bekijk de prijslijst

Ben jij al fan?

Bij jij al fan van 't Kastels broodje op Facebook? Klik op de link om onze pagina te bekijken!

Vind ons leuk